Strul (Trouble)

Release België : 03.10.2024

Zweden

Actie / Komedie
98 minuten

Geregisseerd door Jon Holmberg
Met Filip Berg, Amy Deasismont en Eva Melander

Conny is gescheiden en werkt als verkoper bij een grote elektronicaketen. Hij verheugt zich op de tijd die hij met zijn dochter Julia kan doorbrengen. Plotseling staat het leven op zijn kop als Conny onschuldig veroordeeld wordt voor moord en in de gevangenis belandt. Daar ontmoet hij de criminelen Norinder en Musse die Conny verwarren met een piloot, het beroep van de nieuwe succesvolle vriend van zijn vrouw, Tomas. Conny wordt vervolgens onderdeel van het ontsnappingsplan van de criminelen, maar hij moet ook een paard voor zijn dochter vinden voor haar verjaardag.

The Wasp

Release België : 29.08.2024

Verenigd Koninkrijk

Thriller
96 minuten

Geregisseerd door Guillem Morales
Met Naomie Harris, Natalie Dormer en Dominic Allburn

De vriendinnen Heather en Carla hebben elkaar al jaren niet gesproken wanneer ze elkaar weerzien voor een kopje thee. Tijdens hun hereniging doet Heather een onverwachts voorstel dat hun levens voorgoed kan veranderen. Terwijl de echte reden voor hun reünie duidelijk wordt, raken beide dames verstrikt in een web van geheimen en verborgen agenda's. De spanningen lopen op.

Wolfs

Release België : 27.09.2024

Verenigde Staten

Actie / Komedie
108 minuten

Geregisseerd door Jon Watts
Met George Clooney, Brad Pitt en Amy Ryan

Een professionele problemenoplosser wordt ingehuurd om een spraakmakende misdaad te verdoezelen. Maar als er een tweede fixer opduikt, worden ze gedwongen om samen te werken. Hun nacht samen loopt weldra uit de hand op een manier die geen van beiden had verwacht.

Killer Heat

Release België : 26.09.2024

Verenigde Staten

Misdaad / Drama
97 minuten

Geregisseerd door Philippe Lacôte
Met Richard Madden, Shailene Woodley en Joseph Gordon-Levitt

Op een Grieks eiland raken tweelingbroers verwikkeld in een gevaarlijke liefdesdriehoek. Aangezien er mogelijk sprake is van een misdaad wordt een onderzoek geopend. Deze staat onder leiding van de gekwelde rechercheur Nick Bali, ook bekend als De Jaloezieman. Hij is namelijk gespecialiseerd in het oplossen van moorden waarbij jaloezie het hoofdmotief lijkt te zijn.

Borgo

Release België : 17.04.2024

Frankrijk

Misdaad / Drama
118 minuten

Geregisseerd door Stéphane Demoustier
Met Hafsia Herzi, Moussa Mansaly en Florence Loiret Caille

De gevangenisbewaarder Melissa verhuist met haar man en twee kinderen naar Corsica waar het gezin een nieuwe start wil maken. Het penitentiair centrum waar ze werkzaam is, kent andere regels dan elders. Hier lijken de gevangenen toezicht uit te oefenen op de bewakers. Melissa wordt op haar nieuwe werk meteen onder de vleugels genomen door de jonge gevangene Saveriu. Eens Saveriu uit de instelling wordt vrijgelaten, benadert hij Melissa die hij om een gunst vraagt.