Hijack 1971

Release België : 21.06.2024

Zuid-Korea

Actie / Misdaad
100 minuten

Geregisseerd door Kim Sung-han
Met Ha Jung-woo, Yeo Jin-goo en Sung Dong-il

In de winter van 1971 vertrekken passagiersvliegtuigpiloten Tae-in en Kyu-sik voor een vlucht naar Gimpo. Kort na het opstijgen ontploft er een bom en heerst er chaos in het vliegtuig. Kyu-sik is blind aan één oog en de dader blijkt Yong-dae te zijn, die het hele vliegtuig kaapt. Nu Tae-in de enige in staat is om het vliegtuig te besturen, begint hij aan een race tegen de klok om de passagiers veilig aan de grond te krijgen.

Blink Twice

Release België : 22.08.2024

Verenigde Staten

Thriller
102 minuten

Geregisseerd door Zoë Kravitz
Met Naomi Ackie, Channing Tatum en Simon Rex

Tech-miljardair Slater King ontmoet cocktailserveerster Frida op zijn benefietgala en de vonken vliegen over. Hij nodigt haar uit voor een droomvakantie met hem en zijn vrienden op zijn privé-eiland. Het is een paradijs. Wilde nachten gaan over in zonovergoten dagen en iedereen heeft het naar zijn zin. Niemand wil dat deze reis eindigt. Maar als er vreemde dingen beginnen te gebeuren, begint Frida aan haar realiteit te twijfelen. Er is iets mis met deze plek. Ze zal de waarheid moeten ontdekken als ze dit feest levend wil verlaten.

Maharaja

Release België : 14.06.2024

India

Actie / Misdaad
141 minuten

Geregisseerd door Nithilan Saminathan
Met Vijay Sethupathi, Anurag Kashyap en Mamta Mohandas

Een kapper zoekt wraak nadat er in zijn huis is ingebroken en vertelt de politie op cryptische wijze dat zijn 'Lakshmi' is meegenomen, waardoor ze niet zeker weten of het een persoon of object is. Ze bespotten zijn verzoek totdat ze erachter komen waar ze echt naar op zoek zijn.

Hounds of War

Release België : 20.09.2024

Malta / Verenigde Staten

Actie / Drama
95 minuten

Geregisseerd door Isaac Florentine
Met Frank Grillo, Robert Patrick en Rhona Mitra

Ryder en zijn team worden beschouwd als de beste huurlingen die er te koop zijn. Ze nemen opdrachten aan die als onmogelijk worden gezien. Maar nu wil hun eigen baas van hen af. De huurlingen worden op een laatste missie gestuurd: een zorgvuldig geplande val die is opgezet om hen te doden. Nadat Ryder het verraad te laat ontdekt en als enige de valstrik overleeft, besluit hij zijn gevallen broeders te wreken.

The Crow

Release België : 21.08.2024

Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Verenigde Staten

Actie / Misdaad
111 minuten

Geregisseerd door Rupert Sanders
Met Bill Skarsgård, FKA Twigs en Danny Huston

Zielsverwanten Eric Draven en Shelly Webster worden op brute wijze vermoord wanneer de demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Eric krijgt de kans om zijn ware liefde te redden door zichzelf op te offeren en gaat op zoek naar genadeloze wraak op hun moordenaars. Hij doorkruist de werelden van de levenden en de doden om de verkeerde dingen recht te zetten.

Bandida: A Número Um (Outlaw)

Release België : 20.06.2024

Brazilië

Misdaad / Drama
82 minuten

Geregisseerd door João Wainer
Met Maria Bomani, Julio Adrião en Jean Amorim

Een jonge vrouw, opgegroeid te midden van dodelijke rivaliserende bendes in een beruchte Braziliaanse favela, vindt liefde, misdaad en verraad bij haar zoektocht naar macht.

Off Ramp

Release België : 22.04.2024

Verenigde Staten

Komedie / Misdaad
90 minuten

Geregisseerd door Nathan Tape
Met Reed Diamond, Laura Cayouette en Kate Adair

Een paar schattige, gedegenereerde Juggalos moeten door de helse onderbuik van Amerika reizen naar The Gathering of the Juggalos, de enige plek op aarde waar ze zich geaccepteerd voelen.

Rebel Ridge

Release België : 06.09.2024

Verenigde Staten

Actie / Thriller
131 minuten

Geregisseerd door Jeremy Saulnier
Met Aaron Pierre, Don Johnson en AnnaSophia Robb

Terry Richmond komt het stadje Shelby Springs binnen met een eenvoudige maar dringende missie: borgtocht betalen voor zijn neef en hem redden van dreigend gevaar. Maar wanneer Terry's spaargeld onterecht in beslag wordt genomen door de politie, moet hij het opnemen tegen de plaatselijke politiechef Sandy Burnne en zijn gevechtsklare agenten. Terry vindt een onwaarschijnlijke bondgenoot in griffier Summer McBride en de twee raken verstrikt in een diepgewortelde samenzwering in het afgelegen dorp.