First Shift

Release België : 31.10.2024

Verenigde Staten

Misdaad / Drama
89 minuten

Geregisseerd door Uwe Boll
Met Gino Anthony Pesi, Kristen Renton en James McMenamin

Deo is een doorgewinterde agent en werkzaam voor de NYPD. Hij krijgt een nieuwe partner toegewezen, de beginnende agente Angela. Gedurende hun twaalf uur durende dienst maakt het tweetal van alles mee in de gevaarlijkste straten van de stad.

Sheriff: Narko Integriti

Release België : 18.04.2024

Maleisië

Actie / Misdaad
133 minuten

Geregisseerd door Syafiq Yusof
Met Zul Ariffin, Syafiq Kyle en Aaron Aziz

Sheriff, een politieagent van de afdeling Integriteit die toegewijd en inzichtelijk is. Hij wordt gekoppeld aan Nazri, een jonge en idealistische politieagent van de afdeling Narcotica. Hun missie is het oppakken van een drugssyndicaat onder leiding van de meedogenloze leider Tony. De spilfiguur is betrokken bij de distributie van methamfetamine en er zijn veel mensen gestorven door toedoen van deze Meth Killer.

Borderlands

Release België : 08.08.2024

Verenigde Staten

Actie / Science Fiction
101 minuten

Geregisseerd door Eli Roth
Met Cate Blanchett, Kevin Hart en Jack Black

De beruchte mysterieuze bandiet Lilith is op zoek naar de verdwenen dochter van Atlas en keert hiervoor naar haar thuisplaneet Pandora terug. Ze bundelt de krachten met enkele andere buitenstaanders waaronder de voormalige soldaat Roland, de jonge bommaakster Tiny Tina, diens bodyguard Krieg, de wetenschapper Tannis en de robot Claptrap. Terwijl de groep aliens en criminelen bevecht ligt het lot van het universum in hun handen.

Trap

Release België : 01.08.2024

Verenigd Koninkrijk / Jemen / Verenigde Staten

Thriller / Mystery
105 minuten

Geregisseerd door M. Night Shyamalan
Met Josh Hartnett, Ariel Donoghue en Saleka Shyalaman

Cooper gaat met zijn tienerdochter naar het concert van de artieste Lady Raven. Tijdens het concert bemerkt hij een grote aanwezigheid van politie die de zogenaamde Butcher in de val wil lokken. De autoriteiten hebben namelijk vernomen dat hij op deze locatie slachtoffers wil maken.

Delincuentes (Príncipes Salvajes / Untamed Royals)

Release België : 28.08.2024

Mexico

Misdaad / Drama
99 minuten

Geregisseerd door Humberto Hinojosa Ozcariz
Met Alfonso Herrera, Ximena Lamadrid en Fernando Cattori

Een groep rijke, bevoorrechte jongeren probeert hun hoge sociale status te gebruiken om weg te komen met misdaden. De verwende kinderen schuwen het brute geweld niet en oefenen graag macht uit over hun slachtoffers en vernederen hen. Hun weelderige levensstijl verbergt echter een duistere waarheid waarin de meest kwetsbare mensen de gevolgen van hun daden dragen.

Mocro Maffia: Taxi

Release België : 23.08.2024

Nederland

Misdaad
65 minuten

Geregisseerd door Nasrdin Dchar
Met Iliass Ojja, Saïd Boumazoughe en Fehd Benchemsi

Younes (aka Taxi) moet tot het uiterste gaan om in Marokko te overleven. Terwijl de spanning tussen hem en Samira's familie het kookpunt bereikt, waagt hij zich aan een gevaarlijke reis door het Atlasgebergte om een nieuwe drugslijn op te zetten tussen Noord-Afrika en Europa. Die reis onderneemt Taxi niet alleen. Hij moet samenwerken met een onverwachte partner, die hij niet voor de volle honderd procent kan vertrouwen. Daarbij komen ze in confrontatie met rivaliserende bendes die geweld niet schuwen om hun nieuwe drugslijn te saboteren.

The Killer

Release België : 22.08.2024

Verenigde Staten

Actie / Thriller
122 minuten

Geregisseerd door John Woo
Met Nathalie Emmanuel, Omar Sy en Sam Worthington

Zee is een mysterieuze en gevreesde huurmoordenares in de Parijse onderwereld. Tijdens een opdracht van haar schimmige mentor en contactpersoon Finn weigert ze de verblinde jonge vrouw Jenn te doden in een nachtclub. Haar moment van vriendelijkheid leidt tot het uiteenvallen van Zee's allianties en trekt de aandacht van de scherpe politierechercheur Sy. Zee's beslissing stort haar verder in een sinister crimineel complot dat haar op ramkoers zet met haar eigen verleden.

Longlegs

Release België : 11.07.2024

Verenigde Staten

Horror / Thriller
101 minuten

Geregisseerd door Oz Perkins
Met Maika Monroe, Nicolas Cage en Alicia Witt

De FBI-agente Lee Harker krijgt de zaak van een seriemoordenaar toegewezen. Het onderzoek neemt onverwachte wendingen en er is zelfs sprake van occulte praktijken. Lee ontdekt dat ze een persoonlijke band heeft met de moordenaar. De tijd dringt om hem tegen te houden voordat een nieuw gezin vermoord wordt.

The Clean Up Crew

Release België : 20.08.2024

Verenigde Staten

Actie / Misdaad
95 minuten

Geregisseerd door Jon Keeyes
Met Jonathan Rhys Meyers, Melissa Leo en Antonio Banderas

Alex en Siobhan maken deel uit van een schoonmaakploeg die ingeschakeld wordt voor plekken waar een misdaad heeft plaatsgevonden. In de nasleep van een vuurgevecht ontdekt het tweetal iets heel belangrijks: een aktetas gevuld met geld. Ze besluiten het geld voor zichzelf te houden, maar om dat te doen en hun leven te behouden, moeten ze een manier vinden om misdaadbaron Gabriel en corrupte FBI-agenten te slim af te zijn.

Firecracker

Release België : 26.02.2024

Verenigd Koninkrijk

Thriller
107 minuten

Geregisseerd door Andrew Lee Potts
Met Jason Flemyng, Alexander Vlahos en Andrew Lee Potts

Wanneer een overval dramatisch misgaat, waardoor een gijzelaar in gevaar komt, moet een onwaarschijnlijk trio op de avond van het kampvuur vechten voor hun leven en hun welzijn.

Duchess

Release België : 01.08.2024


Verenigd Koninkrijk

Actie
114 minuten

Geregisseerd door Neil Marshall
Met Charlotte Kirk, Philip Winchester en Colm Meaney

Duchess is een crimineel op kleine schaal die de verraderlijke onderwereld van de diamanthandel binnen tracht te dringen. Nadat een transactie verkeerd afloopt, wordt Duchess voor dood achtergelaten. Ze is vastbesloten om vergelding te zoeken en zet een onwrikbare achtervolging in om wraak te nemen.

We Are Zombies

Release België : 31.07.2024


Canada / Frankrijk

Horror / Komedie
80 minuten

Geregisseerd door François Simard, Anouk Whissell en Yoann-Karl Whissell
Met Alexandre Nachi, Derek Johns en Megan Peta Hill

In een maatschappij met zombies, zonder kannibalistische neigingen, doemt de imposante schaduw van de Coleman Corporation op over een stad. Ze bieden een pensioenplan aan voor ondode mensen en beloven onderzoek naar hen te doen door ontbindende familieleden uit hun huizen te verzamelen. Door middel van deze actie infiltreren drie vrienden in het netwerk van Coleman Corporation om de ondode mensen terug te halen en ze zelf te verkopen. Alles lijkt goed te gaan tot hun grootmoeder wordt ontvoerd. Om het losgeld te kunnen betalen, moeten ze opdrachten accepteren die nogal gevaarlijk kunnen blijken, vooral in een maatschappij waar alles mis is gegaan.

Invasie

Release België : 11.04.2024


Nederland

Actie
91 minuten

Geregisseerd door Bobby Boermans
Met Tarikh Janssen, Gijs Blom en Ortál Vriend

Als buurland Veragua plotseling Curaçao en Aruba aanvalt, wordt de Nederlandse regering hierdoor compleet verrast. Het conflict escaleert al snel. Na een kettingreactie van onverwachte gebeurtenissen moeten drie jonge rekruten van de marine uitzoeken wat het juiste is om te doen.

Gunner

Release België : 16.08.2024


Verenigde Staten

Actie
106 minuten

Geregisseerd door Dimitri Logothetis
Met Luke Hemsworth, Morgan Freeman en Grant Feely

Oorlogsveteraan Lee Gunner brengt na zijn dienst weer eens tijd door met zijn twee zonen en hun oom Jon om het contact te herstellen. De reis loopt in de soep wanneer Jon over struikeldraad struikelt en een explosie veroorzaakt. Hierdoor wordt een bende gewelddadige motorrijders gealarmeerd die midden in een grote drugsoperatie zitten. De bendeleden, die Gunners gevechtsvaardigen niet voorzien, worden één voor één uitgeschakeld. Gunners kinderen belanden echter in de handen van Dobbs, de zoon van bendeleider Kendric Ryker, die de organisatie vanuit de gevangenis leidt. Met niemand anders dan zichzelf om terug te slaan, richt een woedende Gunner een ravage aan om zijn twee zonen te redden.

Jackpot!

Release België : 15.08.2024


Verenigde Staten

Actie / Komedie
106 minuten

Geregisseerd door Paul Feig
Met Awkwafina, John Cena en Simu Liu

In de nabije toekomst wordt de Grand Lottery ter wereld gebracht. De jonge Katie blijkt over het winnende ticketje te beschikken en kan maar liefst miljarden op haar rekening schrijven. Tenminste, als ze de zonsondergang haalt daar iedereen haar ticket lotje kan inpikken mits ze de winnaar doden. Katie bundelt de krachten met Noel, een amateur die haar dient te beschermen. Ze worden door diverse geldzoekers achterna gezeten alsmede door Noels rivaal Louis.

The Union

Release België : 16.08.2024


Verenigde Staten

Actie / Thriller
109 minuten

Geregisseerd door Julian Farino
Met Mark Wahlberg, Halle Berry en J.K. Simmons

Mike McKenna is een nuchtere bouwvakker uit Jersey. Op een dag komt zijn wereld op zijn kop te staan als hij zijn ex-vriendin Roxanne Hall weer tegenkomt. Roxanne rekruteert Mike voor een missie van de Amerikaanse inlichtingendienst waarbij veel op het spel staat. Het duurt niet lang voordat Mike in een wereld van superspionnen en geheime agenten belandt.

Twisters

Release België : 18.07.2024


Verenigde Staten

Actie / Avontuur
122 minuten

Geregisseerd door Lee Isaac Chung
Met Daisy Edgar-Jones, Glen Powell en Anthony Ramos

Kate Cooper, een voormalige stormjager die ooit een verwoestende tornado in levenden lijve meemaakte, bestudeert hedendaags veilig achter een scherm stormpatronen in New York City. Via haar vriend keert ze voor een baanbrekend nieuw volgsysteem echter terug naar de open vlaktes in Oklahoma. Daar aangekomen kruist ze het pad met Tyler Owens, de socialmedia-ster die het geweldig vindt om zijn stormachtige avonturen te posten. Naarmate het stormseizoen heviger wordt, ontketenen er zich angstaanjagende verschijnselen die nog nooit eerder zijn voorgekomen.

Despicable Me 4

Release België : 03.07.2024


Verenigde Staten

Animatie
95 minuten

Geregisseerd door Chris Renaud
Met Steve Carell, Kristen Wiig en Pierre Coffin

De voormalige slechterik Gru en zijn geliefde Lucy verwelkomen een nieuw lid in de familie: de kleine Gru Jr. Terwijl hij gekweld wordt door zijn nieuwe baby, krijgt Gru te maken met een nieuwe aartsvijand in de vorm van Maxime Le Mal en diens vriendin Valentina. Door de schurken wordt Gru gedwongen om met zijn familie op de vlucht te slaan.

Keuroseu (Mission: Cross)

Release België : 09.08.2024


Zuid-Korea

Actie / Komedie
100 minuten

Geregisseerd door Lee Myung-hoon
Met Hwang Jung-min, Yum Jung-ah en Jeon Hye-jin

Gang-mu was ooit een uitstekende agent, maar hij is nu getrouwd met Mi-sun en hij houdt zijn verleden verborgen. Hij is nu een huisman, die goed is in het opknappen van klusjes. Zijn vrouw werkt als politierechercheur bij de afdeling geweldsmisdrijven. Op een dag verschijnt Hee-ju, een oud-collega van Gang-mu die nu in de problemen zit. Hij tracht haar te helpen zonder dat Mi-sun het ontdekt.

The Instigators

Release België : 09.08.2024


Verenigde Staten

Actie / Komedie
101 minuten

Geregisseerd door Doug Liman
Met Matt Damon, Casey Affleck en Hong Chau

De wanhopige vader Rory bundelt met tegenzin zijn krachten met Cobby, een ex-crimineel, om een overval te plegen op de niet eerlijk verdiende inkomsten van een corrupte politicus. Wanneer de overval misgaat, komt het onwaarschijnlijke duo terecht in een wervelwind van chaos. Ze worden niet alleen achtervolgd door de politie, maar ook door bureaucraten en wraakzuchtige misdaadbazen. Tijdens hun uitzinnige ontsnapping worden ze daarnaast bijgestaan door Rory's therapeute.