Beverly Hills Cop: Axel F

Release België : 03.07.2024

Verenigde Staten

Actie / Komedie
115 minuten

Geregisseerd door Mark Molloy
Met Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt en Taylour Paige

Axel Foley, een politieagent uit Detroit, krijgt te horen dat het leven van zijn dochter Jane, een strafpleiter, wordt bedreigd. Ze is bezig met een zaak waarbij iemand onterecht beschuldigd wordt van het vermoorden van een politieagent. Axel besluit naar Beverly Hills te gaan om zijn dochter te helpen met het onderzoek. Daarbij wordt hij geholpen door haar ex-vriend Bobby, een agent die volgens het boekje te werk gaat, en zijn oude vrienden John Taggart en Billy Rosewood.

Beomjoedosi 4 (The Roundup : Punishment)

Release België : 24.04.2024

Zuid-Korea

Actie / Misdaad
109 minuten

Geregisseerd door Heo Myeong-haeng
Met Lee Dong-hwi, Mu-Yeol Kim en Park Ji-hwan

Tijdens het onderzoek naar een drugshandel app, ontdekken "Monster Cop" Ma Seok-do en zijn team een verband tussen de ontwikkelaar van de app, die werd vermoord in de Filipijnen, en een illegale online gokorganisatie. Ondertussen controleert Baek Chang-gi op de Filipijnen de Koreaanse markt voor illegaal online gokken en zaait hij terreur met ontvoeringen, aanrandingen en moorden. Zijn partner, het IT-genie Chang Dong-cheol, smeedt een nog groter plan in Korea zelf. Om een einde te maken aan de escalerende dreiging breidt rechercheur Ma zijn operatie uit door een onverwachte alliantie voor te stellen.

Boneyard

Release België : 01.08.2024

Verenigde Staten

Actie / Thriller
96 minuten

Geregisseerd door Asif Akbar
Met Brian Van Holt, 50 Cent en Mel Gibson

Politiechef Carter ontdekt in de woestijn van New Mexico de stoffelijke resten van elf vrouwen en meisjes. Er wordt een uitgebreid onderzoek gestart en FBI-agent Petrovick wordt aangetrokken om een profiel op te stellen van de seriemoordenaar die verantwoordelijk is voor de beruchte moorden. Als de politie, de narcoticabrigade en de FBI elkaar in de haren vliegen, wordt iedereen verdacht door een wirwar van intriges.

3 Jours Max (Only 3 Days Left)

Release België : 25.10.2023

Frankrijk

Actie / Komedie
90 minuten

Geregisseerd door Tarek Boudali
Met Tarek Boudali, Philippe Lacheau en Julien Arruti

Een Mexicaans kartel heeft de grootmoeder van Rayane ontvoerd en nu heeft hij nog maar drie dagen om haar te bevrijden.